Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
22.900 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. március 31.

PLUSCIG S9 TEA HNB KÉSZÜLÉK ZÖLD

22.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Szín Zöld
Teljes töltési kapacitás Körülbelül 40 db hevítőrúd

Leírás

Pluscig S9 hevítőkészülék

Az S9 hevítőkészülék egészen egyedi technológiával rendelkezik a felhasználó számára. Oled kijelző a menü könnyed kezeléséhez.

Nagy kapacitású akkumulátorral ( 3500mAh) rendelkezik, ami körülbelül 40 darab hevítőrúd használatához alkalmas.

Hőmérséklet szabályozóval ellátott: 250-390 Celsius közötti tartomány.

A menü rendszerben állítható funkciók:

  • tisztítási funkció / tisztítás emlékeztető
  • dohányzási idő intervallum
  • előmelegítési idő

A menü használata:

A készülék bekapcsolásához az oldalán található „bekapcsoló” gombot 3X egymás után nyomjuk meg.

A hevítőkészülék hőmérsékletét a kijelző mellett található +/- gombbal tudjuk beállítani. 5 Celsius fokonként tudunk le és föl menni. A hőmérséklet tartomány: 250-390 C fok között szabályozhatjuk.

A menübe a +/- gombot egyszerre lenyomva tudunk belépni.

A kis ikonok között a +/- gombbal tudunk változtatni és a kiválasztott funkció beállításhoz az ON/OFF vagyis a bekapcsoló gomb lenyomásával tudunk belépni.

A dohányzási idő 180mp-300mp közötti intervallumban állíthatjuk. 5 másodperces tartományként mehetünk le-föl. Amikor kiválasztottuk a számunkra megfelelő időt, akkor a „bekapcsoló” gomb megnyomásával léphetünk vissza a fő kijelzőhöz. (az alapértelmezett beállítás a készüléknek: 210mp)

Az előmelegítési idő beállításához 4 fokozat érhető el.

0 fokozat: 5-7 másodperc, 1 fokozat: 7-10 másodperc, 2 fokozat: 10-15 másodperc, 3 fokozat: 15-20 másodperc. ( a készülék alapértelmezett beállítása: 0 fokozat )

Ha 15 másodpercig nem vagyunk „aktívak” a menü beállítása közben, a készülék automatikusan visszalép készenléti állapotba.

A hevítőkészülék használata hevítőrúddal:

A készülék bekapcsolását követően ( 3x egymás után megnyomva a bekapcsoló gombot)

helyezzük a hevítőrudat a készülékbe, válasszuk ki a hőmérsékletet a +/- gomb léptetésével le vagy föl ( a használat közben nem módosíthatjuk a hőmérsékletet). A menüben is ha szeretnénk még módosítani funkciót most tudjuk még állítani.

Tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot körülbelül 3 másodpercig, ameddig a készülék nem kezd rezegni. Ezt követően láthatóan elkezdi a számlálón mutatni, hogy hol tart az előmelegítés, mekkora hőfokon. Ha elérte a beállított hőmérsékletet ismét egy apró rezgést fogunk érezni, ami azt jelenti, hogy a készülék használatra készen. A kijelzőn a számláló visszaszámlálja a dohányzási idő másodpercét. Miután letelt a beállított idő ismét egy apró rezgés jelzi a végét.

A hevítőrúd kihúzásához a fedéllel együtt távolítsd el a használt hevítőrudat, majd rakd vissza a fedelet és a készülék ismét használható.

A doboz tartalma:

1 db – Pluscig S9 készülék

1 db – Tisztító kefe/tisztító pálcika

1 db – Töltő kábel

1 db – Használati leírás

A készülékhez 3 hónapos csere garanciát adunk. Az eredeti dobozt, illetve a számlát kérjük őrizd meg a 3 hónap lejártáig, mert csak azzal együtt tudjuk cserélni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére