Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.900 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. március 31.

PLUSCIG P9 TEA HNB KÉSZÜLÉK - ZÖLD

19.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Pluscig P9 3500 mAh hevítőkészülék

A Pluscig P9 hevítőkészülék LED kijelzős menüvel rendelkezik. A hőmérsékletet 250 és 350 °C között állíthatod be. Figyelmeztető kis jel jelenít meg, amely emlékeztet a tisztításra 5 db hevítőrúd elszívása után. Kerámia fűtőpálcika gondoskodik a gyors felmelegedésről és az egyenletesebb hőmérsékletről. A 3500 mAh-s beépített akkumulátornak köszönhetően akár 35-40 hevítőrúd használata lehetséges egy teljes töltéssel. Állítható szívási időt beállíthatjuk 180-270 s között (alapértelmezett 210 s).

A menü rendszer belépéséhez nyomjuk meg egymás után folytonosan 3X a BE/KI kapcsoló gombot. A +/- gombbal be tudjuk állítani a tetszőleges hőfokot 250 és 350 Celsius fok között.

A +/- gomb egyszerre való megnyomásával beléphetünk a menürendszerbe, ahol ki tudjuk választani:

- automata tisztító funkció

- állítani tudunk a szívási időn (5s idővel tudunk változtatni) – 180-270s között, az alapértelmezett idő 210s.

- ki tudjuk törölni az elszívott hevítőrúd számot

A kiválasztott funkciót, idő és hőmérséklet beállítást a Ki/Be kapcsoló gombbal tudjuk elmenteni.

Hevítőrúd használata:

A hevítőkészülék tetején lévő kis nyílást toljuk el, majd helyezzük bele a hevítőrudat. A BE/KI kapcsoló gombot tartsuk lenyomva, addig ameddig egy kis rezgés nem érzünk. Utána a készülék elkezdi felmelegíteni magát, amit láthatunk a kijelzőn is emelkedő hőfokon. Utána újból egy kis rezgés jelzi, amikor felmelegedett. A szívás végét is egy apró rezgés jelzi. A hevítőrúd eltávolításánál a felső hőszigetelő burkolatot húzzuk le és dobjuk ki a hevítőrudat.

A készülékhez 3 hónapos csere garanciát adunk. Az eredeti dobozt, illetve a számlát kérjük őrizd meg a 3 hónap lejártáig, mert csak azzal együtt tudjuk cserélni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére