Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nikotinmentes hevítőrúd aromák és ízek

Nikotinmentes hevítőrúd aromák és ízek

Milyen aromákban elérhetőek a nikotinmentes hevítőrudak és miben különböznek márka szerint? Adunk egy kis segítséget, hogy ki tudd választani a számodra legjobbat.

A nikotinmentes heets-ek, avagy nikotinmentes hevítőrudak különlegessége, hogy nem tartalmaznak dohányt és nikotint. Tealevél a fő összetevőjük, ami miatt heets alternatívaként is megállhatja a helyét. Kompatibilisek hevítőkészülékkel és a leszokás időszakában a dohányzás mozdulatának megtartásával segíthetnek a cigaretta utáni vágyunk enyhítésén. A Heets nikotin tartalma köztudottan körülbelül 0,5mg, míg a nikotinmentes hevítőrudak nem tartalmaznak egyáltalán nikotint. Különböző aromákban elérhetőek, napszaknak, hangulatnak megfelelően tudod válogatni.

Segítünk egy kicsit a válogatásban, ha elakadtál volna az ízek kavalkádjában:

 

 

Mentolos nikotinmentes hevítőrudak:

Több gyártó a borsmenta hozzáadásával teszi mentolossá a hevítőrudakat és erősségtől függően még pluszba mentát is tartalmaznak.

Darlings mentolos hevítőrúd enyhe borsmenta a tealevéllel kombinálva. Nem túl émelyítő mentolos de szíváskor a szánk szélén kicsit frissítő utóíz érezhető. Kellemesen mentolos.

Genmist ice mint nikotinmentes herbal stick a torkukban is frissítően mentolos utóízt hagy. Igazán mentás, mint egy erős mentolos rágó.

Genmist mentolos herbal stick jól kombinálja a mentolt és növényi aromákat. Nem erős mentolos, de a szánkon ugyan úgy érezhető a menta íz jegyeit.

Healcier 7.0 hevítőrúd nagyon erős mentolos, csak azoknak, akik tényleg imádják a mentolt minden mennyiségben. Szívás közben a szánk a torkunkig mentolban úsztak. Minőségben kiemelkedő, nem esik szét a hevítőrúd, nem koszolja a készüléket. A fekete tealevél jellegzetes füstösségét nem érezni. Hasonló a Healcier erős mentolos hevítőrúdja is, talán vetekednek mentol erősségben egymással.

Healcier mentolos hevítőrúdban már egy kicsit a mentolos ízek mellett a jellegzetes füstös íz is megjelenik. A mentolt a szívás végén lehet érezni a szánk szélén inkább. Nem esik túlzásba, kellemesen mentolos íz jellemzi.

Healcier mentol catechin kivonattal elátott hevítőrúdja normál mentolos csoportba sorolnám egy enyhe savanykás utóízzel. Kellemes és különleges, nem hivalkodóan mentolos.

Leme mentolos hevítő rúd tökéletesen ötvözi a tealevél és a mentol párosítását. Intenzív mentol és a növényi aromák kombinációja.

Lavie mentolos hevítő pálca normál mentolos erősségű, ami végig kíséri használatát, de nem torokfagyasztóan.

TQS mentolos hevítő pálca nem túlzóan mentolos, nem a legerősebbek közé tartozik. Kellemesen, frissítően hat használata során.

Anita mentolos hevítőrúdban a borsmenta kapott nagyobb mennyiségben szerepet. Nem túl erős, de a szánk szélén megül szívás közben. Nem túl erőteljes, a tealevél savanykás íze a vége fele jelenik meg, de nem zavaróan.

 

 

Kávés nikotinmentes hevítőrudak:

Heccig Zero kávés -  kávés íze talán a legjobban vissza adja az eszpresszó különleges ízvilágát. Mentolt csak akkor érezni benne, ha az aromagolyót szétpattintjuk, ami pozitívum, hogy a kávé ízt akár mentol nélkül is élvezhetjük.

TQS kávés - kellemes füstös jegyeket képvisel enyhe mentollal megbolondítva. A kávé karakteres ízvilága tompa, de a tealevél savanykás ízét inkább karakteresé teszi, mint savanykássá.

Anita kávés - kávés jellegét a mentol kíséri. Enyhe kávés íze talán a klasszikus jegyekhez hasonlít, de mentolosabb, mint a többi kávés hevítőrúd.

Darlings kávés -  ami inkább a klasszikus ízvilágot hozza magával egy kis mentollal megfűszerezve. A kávé íz nem túl erőteljes, inkább karakteres és füstös jelleget képvisel.

Healcier kávés - szintén tartalmaz mentolt, de csak a szívások végén érezhető. Nem hivalkodóan mentolos. A kávé íz a füstös fekete tea alappal jól keveredik, amitől inkább egy karakteres, füstös ízt kapunk, ami a hagyományos dohány ízt képviseli inkább. A kávé ízét nem vitték túlzásba sajnos.

 

 

Áfonyás nikotinmentes hevítőrudak:

Lavie áfonyás hevítőrúd egy igazi tömény áfonya ízt rejt magában, amit az aromagolyó elpattintásával hozhatunk elő, egy kis mentollal megspékelve. A Lavie hevítőrúd nem hiába prémium, tökéletes arányba használták az áfonya aromáját a frissítő mentollal.

Healcier áfonyás hevítőrúdban mentolt nem érezni, egy kicsit a szívás végén érezhető, de az is kellemes inkább. Az áfonya fanyar jellege abszolút visszaköszön a hevítőrúdban, az elejétől a végéig egy enyhe savanykás ízzel megfűszerezve. Az illata is nagyon kellemes, áfonyát idéző. Tökéletesen áfonyás, mentol nélkül ráadásul.

Anita áfonyás stick inkább mentolos áfonyás. A zöld tea savanykás ízét viszont nagyon jól elrejti ez a kombináció. Inkább a mentol a dominánsabb az áfonya mellett, de nem túlzóan.

Darlings áfonyás hevítőpálca inkább a lágyabb ízt képvisel egy kis mentollal megbolondítva. Nem esik túlzásba a mentolt illetően és az áfonya is tökéletesen keveredik a tealevél ízével. Nem erőteljesen, de illatra is azért érezhetőek az áfonya jellegzetességei.

Genmist nikotinmentes áfonya herbalstick ugyan úgy érezhető benne mentolt, de talán egy kicsit füstösebb, dohány ízre jellemző aroma is rejlik benne. Az áfonya és mentol kombinációjában viszont itt inkább az áfonya a domináns, mint a mentol. A szívás végén érezhető egy kis frissítő mentol a szánk szélén.

TQS áfonya ízű hevítőrúd, amiben az enyhén savanykás tealevél íz mellé egy erőteljes áfonya aroma párosul egy kicsit erősebb mentollal, de az is inkább a szívás végén érezhető. Összességében az áfonya íz dominál mentollal leöblítve. Minőségében nincs kifogás, nem koszolja a hevítőkészüléket, teljesen passzol méretben, nem lötyög.

TQS áfonyás hevítőrúd aromagolyóval sokkal intenzívebben adja vissza az áfonya jellegzetes kesernyés ízét mentollal megbolondítva. Az áfonya aroma a domináns inkább, de kellemes és nem tolakodó.

Heccig Zero áfonyás hevítőrúd egyedisége, hogy már az aromagolyó elpattintása nélkül is áfonyás ízvilágot kapunk. Mentol csak akkor párosul, ha szétnyomjuk az aroma kapszulát. Az ízek erőteljesebb lesznek és mentolosak. Kellemes fanyar íz jellemzi mentol nélkül.

 

 

Klasszikus nikotinmentes hevítőrudak:

Healcier klasszikus - a fekete tealevél alapnak köszönhetően karakteres íz jellemzi, kicsit füstös, nagyon enyhe savanykás utóízzel. Talán a legjobban közelíti meg a füstösségének köszönhetően a hagyományos dohányzás ízvilágát.

Darlings klasszikus - egy könnyed dohányízre jellemző ízt képvisel, semleges növényi aromával, kicsit savanykás utóhatással. Kellemes enyhe klasszikus ízvilág.

TQS klasszikus - fekete tealevél alapú ugyan úgy, mint a Healcier, de mégis ízvilágban kicsit jobban közelít a dohány és a füst ízhez. Enyhén növényi íz érezhető, de nem hivalkodóan. Minőségben kiemelkedő.

Anita klasszikus - zöld tealevél alapú, aminek köszönhetően kicsit kesernyésebb, gyógynövényes az ízvilága, mint a többinek. Illatában is ez a jellemző. Különleges klasszikus ízvilágot képvisel.

 

 

Jázmin tea ízű nikotinmentes hevítőrudak:

Darlings jázmin tea hevítőrúd válogatott tealevelek és botanikai aromák kombinációjával. A jázmin tea íze kicsit leírhatatlan, de könnyed és kellemes. A mentol csak a szívás végénél érezhető, de az is enyhén jelenik meg a szánk szélén. Különleges íze mégsem édes, de a tealevél savanykás ízvilágát nagyon jól elrejti. Abszolút visszahozza a dohányzási élményt egy lágyabb ízvilágban.

TQS jázmin tea terméke: letisztult, minőségű hevítőrúd a fekete tealevél fő összetevőjével. A klasszikus dohányzási élményt tökéletesen párosította a tealevéllel és a növényi összetevőkkel. Enyhe borsmenta érezhető utólag a szívásnál, de nem kellemetlen, sőt talán a tealevél kicsit savanykás ízét kompenzálja. A különleges jázmin tea kesernyés íze teljesen összepasszol a tealevéllel és az enyhe mentollal. Egy igazán egyedi, lágy ízvilágot kapunk, főleg azok számára, akik a régi dohányzási ízeket keresi.

 

 

Citrusos nikotinmentes hevítőrudak:

Anita lime ízű hevítőrúd a borsmenta és egy kis édesebb savanykás íz keveréke. A zöld tealevél fanyar íze abszolút nem érezhető, inkább friss, mint keserű.

Healcier citromos termék erősebb mentol tartalmú amit egy kis citromos utóíz koronáz meg. A fekete tealevél savanykás ízvilágát teljesen elfedi és egy frissítő limonádé ízre hajaz.

Healcier citrusos stick kellemes savanykás ízt kaphatunk egy enyhe mentollal utóízben. A mentolt szinte észrevétlenül lehet csak tapasztalni benne. A lime-os ízek inkább fanyar, frissítő aromára jellemzőek.

Leme ice lemon hevítőpálca jeges mentás limonádé, ami a torokban is hagy egy kis mentolos hatást. Jó minőségű mentolos hevítőrúd frissítő citrom ízzel kombinálva. Az ízek intenzitása erőteljes, de minőségben kifogástalan.

TQS citromos hevítőrúd egy igazi frissítő ízvilággal rendelkezik mentol nélkül. Az aromagolyó elpattintásával intenzív ízeket kaphatunk a tealevélhez. Fanyar, de hűsítő citromos aroma jellemzi.

TQS citrom-mentol terméke megegyezik a sima citromos ízvilágával azzal a különbséggel, hogy egy kis mentol is párosul az ízekhez. Ezáltal olyan, mintha egy jéghideg limonádét kortyolgatnánk.

 

 

Sárgadinnye nikotinmentes hevítőrudak:

Anita sárgadinnye hevítőrúd, édes ízét a mentol tompítja. Kellemes, nem érezni a tealevél aromáját, inkább az édes mentol kapott helyett az aromák tekintetében.

Lavie sárgadinnye hevítőrúdja tökéletesen hozza a dinnye ízét, a szívások végén pedig a mentol frissítő utóhatásával. Elpattintva az aromagolyót kirobbanóan tör elő a dinnye és a mentol kombinációja.

TQS sárgadinnye hevítőrúdja enyhe mentolt tartalmaz, de nem erőteljesen. Kellemes dinnye ízt érezhetünk, a fekete tealevél savanykás ízét abszolút kizárva. Kellemes nyári ízeket idéző hevítőrúd.

 

 

Mangó nikotinmentes hevítőrudak:

Healcier mangós hevítőrúdban enyhe mentolt találhatunk, szinte észrevehetetlenül. Illatban és aromában a mangó jellegzetessége dominál. A fekete tea aromáját teljesen elnyomja. A mangó édessége nem erőteljes. A hevítőkészülék használata közben a hevítőrúd nem esik szét, nem koszolja a pálcát.

 

 

Csokoládé ízű nikotinmentes hevítőrudak:

Healcier csoki ízű hevítőrúdja a klasszikus aromával együttesen bontakozik ki. Illata is az édes csokoládét tükrözik, míg a szívásnál csak utólag érezhető. A fekete tea füstössége a jellemző mentol nélkül egy kis édes csokoládéval megfűszerezve.

 

 

Narancsos nikotinmentes hevítőrudak:

Lavie narancsos hevítőrúd az aromagolyó elpattintása után merül el a narancs frissítő ízében, amit egy kis mentol öblít le. Jeges narancslére emlékeztet az íze. Kifinomult, kellemes narancs aroma kicsit több mentollal.

Healcier narancsos terméke egy tökéletesen megalkotott narancs ízű hevítőrúd. A mentol nem túl erősen a szívások végén jelentkezik, de a narancsos íz a domináns inkább. Az elejétől a végigéig kitart az édesebb narancs aroma.

Anita narancsos hevítőrúdnak az édeskés narancsos íze és a borsmenta aromája a jellemzője. Kicsit talán a mentol kerekedik felül, amit kísér az édes narancs aroma jellegzetessége.

TQS narancsos stick az aromagolyó elpattintása után intenzív édes, lédús narancsos ízben úszik. Mentol nélkül. A tealevél ízének nyomát se érezni a narancs ízvilága mellett. Tökéletes narancsos hevítőrúd, főleg aki igazán rajong a gyümölcsös ízekért.

TQS narancs-mentol hevítőrúd annyiban különbözik a sima narancsoshoz, hogy mentol is párosul a narancsos ízhez. Itt inkább már a mentol a domináns, de a narancs íze, amit először érezhetünk, amikor használjuk. Ugyan úgy aromagolyóval ellátott, aminek elpattintásával hozhatjuk elő az intenzív ízeket.

 

 

Barackos nikotinmentes hevítőrudak:

Lavie barackos hevítőrúdja az aromagolyó elpattintásával nyeri el az ízek valódiságát. A lédús barack és az enyhe mentol itatja át a hevítőrudat. Nem túl édes, kellemes, és minőségben abszolút prémiumnak mondható. Nem koszolja a készüléket, nem lötyög.

Healcier barackos mentolos hevítőrúdjában nem erős mentol párosul a barackos íz mellé. Talán a mentol miatt sem édes, de kellemesen érezhető a barackos ízjegyek. A fekete tealevél jellegzetességét tökéletesen elfedi és csak a gyümölcs aromája és a mentol érezhető. A Healcier kiváló minősége itt is érezhető, hiszen tökéletesen használható hevítőkészülékkel bármilyen koszolódás nélkül.

 

 

Epres nikotinmentes hevítőrudak:

Heccig Zero hevítőrúdban a különleges, hogy mentolt csak akkor párosul a hevítőrúdhoz, ha szétpattintjuk az aroma kapszulát. Használatakor nem erőteljes az eper íz, nem édes, kicsit talán kevés is. A tealevél savanykás ízét viszont tökéletesen elrejti.

 

 

Görögdinnye ízű nikotinmentes hevítőrudak:

Heccig Zero hevítőrúd tökéletesen kombinálja a görögdinnye aromáját és az aromagolyó szétpattintásával mentollal is megfűszerezhetjük. Mint egy jéghideg dinnye a nyári forróságban. Nem hivalkodóan édes, de mégis jól érezhető a dinnye sajátossága a hevítőrúdban.

 

 

Rumos ízű nikotinmentes hevítőrudak:

Healcier rumos hevítőrúdja enyhe mentolos utóízzel rendelkezik a szívások után. A rumos aroma különleges, kellemes inkább a klasszikus ízvilághoz hasonlít. Kicsit fanyar, de egyben füstös íz jellemzi mentollal leöblítve.

 

 

Vajas keksz ízű nikotinmentes hevítőrudak:

Heccig Zero hevítő különlegessége, hogy a mentol csak akkor érezhető, ha az aroma kapszulát elpattintjuk. Az aromagolyó nélkül egy kellemes, édesebb ízvilág párosul a tealevél ízvilágához.

 

 

Ha készen állsz váltani egy nikotin mentes heets-re, hevítőrúdra, akkor már csak egy dolog maradt hátra.

 

Hol tudod megvásárolni a nikotinmentes hevítőrudakat?

 

Healcier hevítőrúd – Ide kattintva

Darlings hevítőrúd – Ide kattintva

Genmist nikotinmentes hevítőrúd – Ide kattintva

Leme nikotinmentes hevítőrúd – Ide kattintva

Lavie hevítőrúd – Ide kattintva

Anita hevítőrúd- Ide kattintva

TQS hevítőrúd – Ide kattintva

Heccig Zero hevítőrúd – Ide kattintva

 

Az oldal tetejére