Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Healcier nikotinmentes hevítőrúd

HEALCIER hevítőrudak - Dohányzás helyettesítő herbalstick

A Healcier mérnökei hosszú évek után álltak elő ezzel a fantasztikus termékkel amit ma hevítőrúdnak, vagy más néven herbal sticknek hívunk. A fejlesztők alternatívát kerestek a dohányzás káros hatásainak megszüntetésére. Sikerült kifejleszteniük egy “Teabacco” nevű egyedülálló anyagot, amely igazi dohányzási élményt nyújthat annak ellenére, hogy teljesen nikotin és kátránymentes

A Healcier hevítőrúd garantálja, hogy ez a legegészségesebb dohányzási alternatíva mivel nem szennyezi sem Önt, sem pedig a környezetét. A termék használata közben (minden hevítőrúdra egyértelműen igaz) nem ég el semmi, felhevíti a “teabacco”-t és ezzel nem szabadul fel semmilyen olyan káros vagy betegséget okozó anyag ami később az ön egészségét veszélyeztetné. 

A hagyományos cigaretta alternatívájaként jelent meg a piacon ez a teljesen gyógynövényes összetevőkből álló herbal stick. Nem tartalmaz nikotin és kátrányt sem. A világon kapható IQOS hevítők 90 %-val kompatibilis és stabilan, jól működik. 

Válasszon a Healcier különleges aromájú termékei közül! Próbálja ki a dohányzás egészségesebb alternatíváját és váltson dohánymentes, füstmentes, egészségesebb életre!

 

Rendezés:

Dohányzás helyett hevítőrúd!

A dohányzók egy része rituáléként illetve a stressz levezetése céljából élnek ennek a szenvedélynek. Most itt a lehetőség arra, hogy e termékkel ne valósuljon meg a dohányzás okozta egészségromboló mechanizmus (mivel nem tartalmaz semmiféle  dohányterméket) sem és emellett még a környezetünket se szennyezzük a passzív dohányzás megvalósításával.

Ha szeretné csökkenteni a napi nikotin beviteli mennyiségét, akkor a Healcier termékek tökéletes megoldásként szolgálhatnak. A Healcier hevítőrúd tökéletes megoldást nyújt a dohányzásról való fokozatos leszokásra. Segít abban, hogy a napi rutinját ne kelljen megváltoztatnia és továbbra is a “dohányzók” szokásait követhesse, kellemetlen mellékhatások és tünetek nélkül. A gyógynövényes hevítőrúd sem Önnek, sem pedig a környezetének nem fog ártani. 

A 21. század legjobb leszokási alternatívájaként tartják számon ezt a terméket. A hevítőrúdba fektetett hit és elhivatottság, mérföldkő lehet az emberiség egyik legveszélyesebb addikciója elleni harcában. Számos díjat zsebeltek be a különböző herbal stick gyártók újabb és újabb innovációjuknak köszönhetően. A lenyugvó nap országában milliók helyettesítik (lassan öt éve) gyógynövényes hevítőrúddal a korábban kialakult nikotin éhségüket. 

Ez a lehetőség most önnek is megadatott. Rendeljen tőlünk és kezdjen el már ma a tegnapinál egészségesebben élni. A változatos íz kínálatunkból biztosan megtalálja az önhöz legközelebb állót!

Az oldal tetejére