Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.900 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2023. március 31.

HITASTE P5 TEA HNB KÉSZÜLÉK - FEKETE

12.900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

HiTaste P5 hevítőkészülék 900 mAh

A HiTaste P5 hevítőkészülék 900mAh akkumulátorral rendelkezik, oled kijelzős menürendszerrel. A teljes töltésével körülbelül 12-15 hevítőrudat tudunk használni.

A menürendszerben állíthatjuk:

-a hevítési hőfokot 200-300 Celcius fok között – Használat megkezdése előtt nyomjuk meg a +/- gombot utána tudjuk a hőfokot állítani ugyan úgy a +/- gombbal. ( 250 Celsius fok az alapbeállítás)

-a szívási időt 180-300s között – a KI/BE kapcsoló gombot nyomjuk meg 5X egymást követően, amikor elkezd villogni a jobb alsó sarokban az idő, akkor tudjuk a +/- gombbal állítani. A BE/KI kapcsoló gomb megnyomásával menthetjük a módosításokat.

Hevítőrúd használata:

Helyezzük a felső nyílásba a hevítőrudat, miután elcsúsztattuk a kis záró fedelet, majd nyomjuk meg egymás után 3X a BE/KI kapcsoló gombot, utána kis rezgés érzékelünk. Utána láthatjuk, ahogy a kijelzőn a hőmérséklet elkezd felmelegedni, amikor felmelegedett egy rezgés jelzi ismét, hogy elkezdhetjük használni a készüléket. A használat végén ismét egy kis rezgés jelzi a kikapcsolódást. Ha időközben le szeretnénk állítani a hevítőkészüléket, ugyan úgy egymást követően 3X nyomjuk meg a KI/BE kapcsoló gombot. A kijelzőn egy „OVER” felirat jelzi a kikapcsolást. A hevítőrúd eltávolításához húzzuk le a hőszigetelő kupakot és utána húzzuk ki a hevítőrudat.

Ha használat közben csak szeretnénk egy kis szünetet tartani, akkor van lehetőségünk szüneteltetni a használatot- tartsuk lenyomva a BE/KI kapcsoló gombot körülbelül 1 másodpercig, ameddig egy kis „II” szünetelő jel megjelenik a kijelzőn. Amikor folytatni szeretnénk a már elkezdett hevítést, nyomjuk újból meg körülbelül 1 másodpercig a BE/KI kapcsoló gombot.

A készülékhez 3 hónapos csere garanciát adunk. Az eredeti dobozt, illetve a számlát kérjük őrizd meg a 3 hónap lejártáig, mert csak azzal együtt tudjuk cserélni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére