Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Top 5 nikotinmentes hevítőrúd

Top 5 nikotinmentes hevítőrúd

A nikotinmentes hevítőrudak előnye, hogy egészségesebb alternatívát kínálhatnak azok számára, akik szeretnének leszokni a hagyományos dohányzásról, de megtartanák a dohányzás általi mozdulatot. Összeszedtük a top 5 hevítőrúd ízt, amik a legjobbnak bizonyultak.

 

Ha a dohányzók táborába tartozol még, akkor nem csak a reggeli kávé mellé kívánhatod a cigarettát, a dohányzás egy valódi fizikai függőség is egyben, amelyet nagyon nehéz lerázni magunkról. A rossz szokás mellett természetesen még hátráltathat minket az újdonság és a nem megszokott ízek, aromák megszokása. Főleg az állandón nehezen változtatunk, mert emberi tulajdonságunkból adódóan félve kezdünk bele valami ismeretlenbe. Ha elég időt adunk magunknak a megszokáshoz és mégis szeretnénk ebből a rossz szokásból kitörni, akkor ajánlunk neked 5 nikotinmentes hevítőrudat.

Mindegyik hevítőrúd hevítőkészülékkel kompatibilis és nem tartalmaznak nikotint, sem pedig dohányt.

 

Top 5 nikotinmentes hevítőrúd listánk - 2022-ben

 

Healcier mangó és áfonya ízű nikotinmentes hevítőrúd:

A Healcier fekete tea alapú természetes összetevőknek köszönhetően minőségi terméket nyújtanak a felhasználónak. A hagyományos cigaretta teljes értékű alternatívájává válhatnak. A Healcier hevítőrudak olyan növényi alapanyagokból készültek, melyek nem tartalmaznak dohányt, kátrányt és nikotint, de lehetővé teszik a valódi dohányzási szeánsz élvezetét az egészség veszélyeztetése nélkül. Fő összetevője a Lapsang Souchong fekete tea, amely a hagyományosan fenyőfa tűzön való füstölésnek köszönheti jellegzetes, füstös aromáját.

 

Healcier mango

A Healcier Mangó íze a legkeresettebb egyike. Aromájában elvétve találhatunk mentolt, ami nem zavaró, talán észre sem vehető. A mangó íz dominál legfőképp, a tealevél ízét teljesen elrejti, ami a kezdetektől kitart egészen a végéig. Használata közben az illata is az érett mangót tükrözi. Édessége nem hivalkodó, ezért mind a két nemnek ajánlott variáció. A hevítőkészülék használata közben a hevítőrúd nem esik szét, nem koszolja a pálcát, összességében mondhatjuk, hogy egy jól összeállított terméket kapunk.

 

Healcier áfonya ízű nikotinmentes hevítőrúd:

 

A Healcierek közül talán a másik aroma, ami az áfonyás rajongótábor kedvencévé vált. Mentolt nem érezni benne. Az áfonya fanyar jellege abszolút visszaköszön a hevítőrúdban, az elejétől a végéig egy enyhe savanykás ízzel megfűszerezve. Az illata is nagyon kellemes, áfonyát idéző. A tealevél és az áfonya együttes íze tökéletes harmóniába került ennél a hevítőrúdban.

 

TQS jázmin tea ízű nikotinmentes hevítőrúd:

 

TQS jázmin tea

Letisztult, minőségű hevítőrúd a fekete tealevél fő összetevőjével. Teljesen mentes nikotintól, dohánytól, formaldehidtől és kátránytól. A klasszikus dohányzási élményt tökéletesen párosította a tealevéllel és a növényi összetevőkkel. Enyhe borsmenta érezhető utólag a szívásnál, de nem kellemetlen, sőt talán a tealevél kicsit savanykás ízét kompenzálja. A különleges jázmin tea kesernyés íze teljesen összepasszol a tealevéllel és az enyhe mentollal. Egy igazán egyedi, lágy ízvilágot kapunk, főleg azok számára, akik a régi dohányzási ízeket keresi.

 

TQS áfonya ízű nikotinmentes hevítőrúd:

tqs áfonya

Kifinomult fekete tealevél alapú hevítőrúd, amiben az enyhén savanykás tealevél íz mellé egy erőteljes áfonya aroma párosul egy kicsit erősebb mentollal, de az is inkább a szívás végén érezhető. Összességében az áfonya íz dominál mentollal leöblítve. Minőségében nincs kifogás, nem koszolja a hevítőkészüléket, teljesen passzol méretben, nem lötyög.

 

Darlings jázmin tea ízű nikotinmentes hevítőrúd:

Darlings jázmin tea

Kiváló minőségű hevítőrúd válogatott tealevelek és botanikai aromák kombinációjával. A jázmin tea íze kicsit leírhatatlan, de könnyed és kellemes. A mentol csak a szívás végénél érezhető, de az is enyhén jelenik meg a szánk szélén. Különleges íze mégsem édes, de a tealevél savanykás ízvilágát nagyon jól elrejti. Abszolút visszahozza a dohányzási élményt egy lágyabb ízvilágban.

 

Természetesen mindenkinek más a szájíze, de ha még csak most kacsingatsz kifelé a hagyományos dohányzásból és nem tudod melyik nikotinmentes hevítőrúddal kezdjél akkor próbáld ki a felsoroltak egyikét, amelyik a legközelebb áll hozzá. Ha maradt kérdésed a nikotinmentes hevítőrudakkal kapcsolatosan kérdezz bátran minket az elérhetőségünk egyikén.

 

Az oldal tetejére