Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nikotinos hevítőrúd aromák és ízek

Nikotinos hevítőrúd aromák és ízek

Milyen nikotinos hevítőrudak érhetőek el áruházunkban? Mi a különbség a márkák és ízek között? Segítünk eligazodni, hogy ki tudd választani a kedvencedet.

Mi az a nikotinos hevítőrúd?

A nikotinos hevítőrudak egy kevésbé káros alternatívát szolgálnak azok számára, akik lassabb lépésekkel szeretnének megválni a dohányzástól, de már egy egészségesebb változatra cserélnének.

Hol lehet megvásárolni a nikotinos hevítőrudakat?

Dohányboltokban nem kapható, hiszen nem dohányárú, mivel nem tartalmaz dohánylevelet. A hevítőrudak csak tealevél alapúak. Webáruházunkban online tudod megvásárolni, ráadásul saját raktárkészlettel rendelkezünk, így a lehető leghamarabb kézhez kaphatod a rendelt hevítőrudakat.

A hevítőrudak nikotin tartalma:

A nikotinos hevítőrudak nikotinsó formában tartalmaznak nikotint, ami lényegesen gyengébb és lágyabb, mint a hagyományos cigaretta. Körülbelül 1,5-2% nikotinsó tartalom van jelen a nikotinos hevítőrudakban. Dohányt nem tartalmaznak mindegyik hevítőrúd tealevél alapú. Így ha már szeretnél búcsút mondani a dohánytermékeknek, de fokozatosan tudod csökkenteni az ártalmakat, akkor próbáld ki első körben a nikotinsó tartalmú hevítőrudakat. Több fajta ízvilágban megtalálhatóak és ehhez adunk egy kis segítséget, hogy megtaláld a számodra legközelebb állót.

 

Nikotinos hevítőrúd ízek:
 

 

Fahéj ízű nikotinos hevítőrúd:

Genmist fahéj ízű nikotinos hevítőrúd: A fahéj fűszeres, kellemes, édes és egyben csípős aromáját kiválóan visszaadja a Genmist hevítőrúd. Mentolt nem érezni benne. Nagyon különleges ízélmény.

 

 

Citrus ízű nikotinos hevítőrúd:

Leme citrusos nikotinos hevítőrúd: Igazi frissítő ízélmény az aromagolyóval ellátott hevítőrúd. A citrusok és a menta keveredése a Leme hevítőrúd megszokott intenzív aromájával. Kicsit kesernyésebb a szívások végén, ami a szánkban mégis édesebb aromát hagy maga után. Különleges.

Genmist citromos nikotinos hevítőrúd: A citrom és a mentol együttesen hűsíti a szánkat. Kicsit mentolos, de a vége mégis citrommal cseng le. Egy nyári jeges limonádé.

Leme ice-lemon nikotinos hevítőrúd
: Tényleg nagyon jeges. Inkább hűs mentol egy kis citrussal. Nagyon intenzív.

 

 

Klasszikus ízű nikotinos hevítőrudak:

Genmist classic nikotinos hevítőrúd: A dohány ízt teljes mértékben tükrözi. A tealevél ízét nem is annyira észrevehetően lehet érezni. Tökéletesen felváltja a hagyományos dohányzási ízélményt. Lecsengésében nem hagy dohányaromát a szánkban, pont tökéletes mértékben kombinálja a tealevélhez az aromákat.
 

Genmist light nikotinos hevítőrúd: A Genmist light egy gyengébb dohány ízt takar. A tealevél édesebb változata. Szíváskor nem olyan karakteres, lágyabb, mint a Genmist classic jóval, de aromában szintén tökéletes helyettesítő. Nem vitték túlzásba a dohány aromát, pont kellemes és lágy.
 

Molix original nikotinos hevítőrúd: A Molix egy teljesen klasszikus tealevél ízt hoz a felhasználónak. Nincs benne mentol, aroma. Inkább növényi ízvilágot képvisel.
 

Sunday original nikotinos hevítőrúd: A dobozt kinyitva is egy édesebb tea illat fogad minket. A Sunday klasszikus ízvilága egy kicsit édeskésebb tealevél aromát tartogat. Lágy mégis elegendő egy hagyományos cigaretta helyett. Mentol nincs benne és természetesen semmilyen más aroma. Tökéletesen hozza a dohányzás élményét. Teljesen megállja helyét minőségben, nem koszolja a készüléket. Inkább egy édesebb dohányélmény, mint a jellegzetes karakteres dohányíz. Kiváló alternatíva. A pozitívum, hogy a szívások végén sem telepszik rá a dohányíz az aromákra.
 

Leme classic nikotinos hevítőrúd: A Leme klasszik nem hiába az aromák hosszan tartó ízéről híres. A klasszikus ízvilágot is tökéletesen megteremti. Illatban nem érezni a tealevél édeskés illatát. A dohányaroma és a tealevél édesebb ízének keveredése a legtökéletesebb kivitelbe. A szívások kezdetekor érezhető a tealevél, ami egy dohányaromával végződik. Talán a vége fele már jobban érezni a dohányaromát. Nincs torokkaparó hatás, a készülékbe teljesen passzol. Kiváló minőség, ami abszolút hozza a dohány ízélményt.
 

Heccig Nicco klasszikus nikotinos hevítőrúd karamellel: A klasszik ízvilág mellett annyira nem érezhető a karamell jellegzetessége. Inkább egy édesebb klasszikus aromát ad vissza. Édesebb teaíz, mint hagyományos dohányaroma. Ha az aromagolyót elpattintjuk mentol is párosul. Az aromagolyó nélkül egy hagyományos kellemes klasszikus teaízélmény enyhe dohányaromával.


Heccig Nicco Kentucky Tobacco nikotinos hevítőrúd: Nagyon különleges, hogy a dobozt kinyitva nem a szokásos tealevél illata fogad, hanem tényleg dohány aroma. A klasszikus tealeveles ízvilág nyomát sem lehet találni. Igazi dohányzási élményt ad vissza aromában. Akik most szeretnének átszokni a dohányzásról hevítőrúdra tökéletes választás lehet ez a hevítőrúd, hiszen teljes mértékben visszahozza azt a karakteres dohány ízt. Sőt talán egy kicsit már-már túlzásba is esik a szívások végén.

 

 

Szőlő ízű nikotinos hevítőrúd:

Leme szőlő ízű nikotinos hevítőrúd: A doboz is árulkodik már, hogy valami prémium minőségű termékről van szó. A dobozt kibontva a vörös szőlő illata járja át a hevítőrudat. A szívások kezdetén mentol járja át a szánkat, amit egy kellemes szőlő íz kísér. Az elejétől a végéig kitart ez az intenzív íz kombináció. Tökéletesen szőlős enyhe mentollal vegyítve.

 

 

Pomelo ízű nikotinos hevítőrúd:

Leme pomelo ízű nikotinos hevítőrúd: A citrusos jegyekhez hasonlító pomelo mentollal párosítva. Nagyon intenzív és hűsítő. A szívások eleje inkább mentolos, de nem vitték túlzásba csak éppen a szánk szélén érezhető a mentol jegyei, ami lecseng egy kis citrusos, pomelo aromával. Kiváló minőség.

 

 

Kávé ízű nikotinos hevítőrúd:

Molix latte nikotinos hevítőrúd: Nem karakteres kávé íz, inkább lágyabb, kellemes tejeskávé aroma. Édesebb, mint a többi kávés hevítőrúd, de talán pont ezért egyedi és kiváló, hogy nem hivalkodó a kávé aroma. A szívások kezdete karakteres klasszikus íz, ami lecseng egy édesebb kávés aromával.
 

Genmist kávés nikotinos hevítőrúd: Kibontva érezni a kávé illatát. Nincs benne mentol, abszolút pozitív. A szívások elején kiváló kávé aroma, mint egy forró cappuccino, a vége fele pedig csatlakozik egy enyhe tealevél édes aroma. Kávés aromában kiváló. Lágy, kellemes édes kávé aroma.


Heccig Nicco kávés nikotinos hevítőrúd: Illata mint a frissen főzött kávé illata. A szívások édesebb kávé aromát tartogatnak, amit kicsit erőteljesen kell megszívni, de tökéletesen visszaadja a kávé ízvilágát. Az aromagolyó nélkül nem mentolos. Ha elpattintjuk, akkor átveszi a fő ízvonalat a mentol és lecseng egy kis kávé aromával. Összességében finom kávés ízélmény.

 

 

Vajas Keksz ízű nikotinos hevítőrúd:

Heccig Nicco vajaskeksz ízű nikotinos hevítőrúd: Az illata a csokis keksz illatot tükrözi. Édesebb, kellemes és különleges egyben. Nincs benne aromagolyó. A szívás kezdetekor viszont inkább valami natúr keksz ízre hasonlít a tealevél aromájával megbújva. Nem édes és nincs benne mentol. Azoknak, akik tényleg valami különleges ízre vágynak.

 

 

Eper ízű nikotinos hevítőrúd:

Heccig Nicco epres ízű nikotinos hevítőrúd: Igazi tejszínes eper illat járja át a hevítőrudat. Végig kíséri az eper aroma az elejétől a végéig. Kicsit a sisha világára hasonlít az ízvilága. Kicsit erőteljesen kell szívni, de nem zavaróan. Az aromagolyó elpattintásával egy kis mentol is csatlakozik, ami egy kicsit az eper ízre telepszik. Nagyon gyümölcsös. Összességében rendkívül jól visszaadja az epres aromát.

 

 

Áfonya ízű nikotinos hevítőrúd:

Sunday áfonya ízű nikotinos hevítőrúd: A Sunday áfonya egy nagyon frissítő mentolos áfonyás hevítőrúd. A mentol egy kicsit nagyobb részben teszik ki az ízeket, mint az áfonya, de kellemes. Főleg azoknak ajánlott, akik szeretik a mentolos hevítőrudakat, de lecsengésben keresnek valami gyümölcsös, fanyar aromát. A mentol és a gyümölcs kiváló kombinációja.


Molix áfonya ízű nikotinos hevítőrúd: inkább áfonyásabb, mint mentolosabb. Egy kicsi mentolt lehet érezni a szívások végén, de aromája inkább a gyümölcsös áfonya. Mentol tényleg kis mennyiségben van jelen a szíváskor inkább áfonyás.


Genmist áfonya ízű nikotinos hevítőrúd:
 A Genmist gyártási kifinomultsága tényleg visszaköszön mind a csomagolásban, mind a hevítőrúd minőségében. Nem lötyög, passzentos a készülékbe és nem koszol. Ízre kicsit mentolosabb, mint a Molix, már az elejétől az áfonya gyümölcsös fanyar ízéhez csatlakozik egy hűvös menta íz, ami kitart a végéig.


Heccig Nicco áfonyás nikotinos hevítőrúd:
A kettő az egyben technológiának köszönhetően mentol és mentol nélkül is használható. Ha nem pattintjuk szét az aromagolyót, akkor az áfonya ízvilágát kapjuk teljes mértékben az elejétől a végéig. Kicsit erőteljesebben kell megszívni, de teljesen vissza adja az áfonyás ízvilágot. Ha elpattintjuk, akkor mentol csatlakozik az ízekhez.

 

 

Mentol ízű nikotinos hevítőrúd:

Genmist mint nikotinos hevítőrúd: Nagyon mentolos. A legmentolosabb talán még a Heccig mentolosa vetekszik vele az aromagolyó miatt. A tealevél aromája észrevehetetlen. Fagyasztja a szádat és a torkodat. Aki nagyon rajong a mentolért neki ajánlott kipróbálni.


Genmist mentol nikotinos hevítőrúd: Tökéletes mentolos hevítőrúd. A szánk szélére telepedő menta ízzel.


Leme mentolos nikotinos hevítőrúd: Tökéletes minőség közepesen erős mentollal.


Molix mint nikotinos hevítőrúd:
Könnyed mentolos hevítőrúd, nem estek túlzásba az arányokkal.


Heccig Nicco mentolos nikotinos hevítőrúd
: Már önmagában is érezhetően mentolos és ha még az aromagolyót is elpattintjuk, akkor jön igazán a hűsítő menta íz. A kettő együtt már erős mentolosnak felel meg inkább.

 

 

Sós bogyós ízű nikotinos hevítőrúd:

Leme sós bogyós nikotinos hevítőrúd aromagolyóval: Illata igazából különleges, a gyümölcsös bogyók savanykás illata, mentol, só, tealevél és dohányaroma keveréke. Az aromagolyót elpattintva kapjuk intenzíven az aromák egyvelegét. Kicsit mentolos, de inkább az a frissítő mentol, ami egy picit átjárja a szádat, de a torkodat nem irritálja. Kicsit citrusos, fanyar áfonyás. Összességében nagyon üdítő, édes, de mégis a szánkban maradó érzés kicsit fanyar. Nagyon különleges!

 

 

Pontosan hol is tudod megvásárolni a nikotinos hevítőrudat?

IDE KATTINTVA

 

Az oldal tetejére