Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hevítőrúd: A 4 legfontosabb tudnivaló

Hevítőrúd: A 4 legfontosabb tudnivaló

Ha új felhasználója vagy a hevített termékeknek, vagy azon gondolkozol, hogy a hagyományos cigarettáról a füstmentes élményre váltsál, akkor biztosan lesz néhány kérdésed. Összegyűjtöttük tehát a 4 legfontosabb dolgot, amit tudnod kell, mielőtt belevágnál az új ízélménybe.

Mi az a hevítőrúd?

Ha füstmentes termékre szeretnél váltani, akkor jó helyen jársz. A HerbalStick weboldal valóban egyedülálló, mert a legszélesebb választékát tartalmazza a hevítőrudak kínálatának. A hevítőkészülékek pedig a hevítőrudat kívülről melegítik, és nem égetik el. A hevítőrudak használatakor nincs füstszag, csak kellemes aroma.

Talán észrevetted a tendenciát. A hevítőrudak használata gyorsan terjed és egyre jobban megjelenik a hagyományos dohányzás modern alternatívájaként. Végtére is, a hevítésen alapuló hevítőrudak autentikus és kényelmes dohányélményt kínálnak – füst vagy füstszag nélkül, ami sok helyzetben megkönnyíti az élvezetet. A leszokás kezdeti időszakában akár segítséget is nyújthatnak, a szeánsz megtartásával enyhíthetnek a függőség okozta kellemetlenségeken. Ha nem ismered a hevítési technológiát, vagy egyszerűen csak kérdések merülnek fel benned, szívesen segítünk. Vessünk egy pillantást a hevített termékekkel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdésekre.

 

1.Mi az a tealevél alapú hevítőrúd?

A hevítőrudak legfontosabb és talán a leglényegesebb különbsége a Heets-től, hogy nem tartalmaznak dohányt. A dohánylevelet tealevéllel helyettesítik. Formára és méretben nincs eltérés, így kompatibilis a legtöbb hevítőkészülékkel. A hevítőrudak kínálatában is létezik nikotinos verzió, de ugyan úgy nem tartalmaznak dohányt. A nikotint nikotinsó formában rakják a tealevélhez. A Heets nikotin tartalma magasabb, mint a nikotinsóval ellátott hevítőrudakban. A Heets nikotin tartalma körülbelül 5 mg, míg a hevítőrudak 1,5 mg-2 mg nikotint tartalmaznak nikotinsó formájában. 

 

 

2. Mi a különbség a hevítőrúd és az e-cigaretta között?

A fő különbség az, hogy az e-cigi nem a dohányt hevíti, hanem egy nikotin tartalmú liquidet. A hevítőrúd tealevél alapú, nincs benne dohány, a tealevelet a hevítőkészülék hevíti fel. Magyarországon kapható legtöbb hevítőkészülékkel kompatibilisek.

 

3. Mi a különbség a hevítésen alapuló hevítőrúd és a hagyományos dohányzás között?
A dohányzás során a meggyújtott cigaretta akár 900 Celsius fokon is égetheti a dohányt, amivel kiszabadulnak a káros vegyi anyagok. Füst és égési maradékok keletkeznek. Ennek ellentettjében a hevítőrudak hevítésen alapulnak. Nincs füstjük, szaguk. Nem keletkezik égés semmilyen formában. A hevítőkészülékek körülbelül 350 Celsiusra melegítik a hevítőrudat. Soha többé nem kell aggódnod amiatt, hogy kitisztítsad a hamutartót vagy füstszagot érezz!

A hevítőrudak a dohányzás megszokott rituáléját adja, de azzal a különbséggel, hogy nincs füstszag, nem lesz kellemetlen leheletünk és nem lesz büdös a hajunk, ruhánk.

 

 

4.Milyen ízekben, fajtákban elérhetőek a hevítőrudak?

A hevítőrudak elérhetőek nikotinmentes és nikotinos változatban áruházunkban. Mindegyik tealevél alapú, nincs bennük dohány és kátrány.

Ízekben a klasszikus, mentolos, kávés, különleges és a gyümölcsös aromák közül válogathatsz.

Anita nikotinmentes hevítőrudak

Darlings nikotinmentes hevítőrudak

TQS nikotinmentes hevítőrudak

Healcier nikotinmentes hevítőrudak

Lavie nikotinmentes hevítőrudak

Genmist nikotinos és nikotinmentes hevítőrudak

Sunday nikotinos hevítőrudak

Molix nikotinos hevítőrudak

Leme nikotinos és nikotinmentes hevítőrudak

Heabal nikotinmentes hevítőrudak

Heccig Zero nikotinmentes hevítőrudak

Heccig Nicco nikotinos hevítőrudak

A hevítőrudak kínálata folyamatosan bővül és követve a fogyasztók igényét ízekben is próbálnak a gyártók minden igényt kielégítően variálni az aromákban.

 

Készen állsz felfedezni, kipróbálni a növényi hevítőrudakat? Válassz hozzá hevítőkészüléket is, hogy az élmény teljessé válhasson. Ha mégis maradtak benned kételyek és nem vagy benne biztos melyiket is válaszd, szívesen segítünk. Lépj velünk kapcsolatba!

 

Az oldal tetejére