Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HEVÍTŐRUDAK

Válasszon a cigaretta helyett kevésbé ártalmas alternatívát és próbálja ki a nikotinos, vagy nikotinmentes hevítőrudakat! 
A hevítőrudak mindegyike 100%-ban dohánymentes. Alapjukat különböző tealevelek adják, melyek esetenként aromával és nikotinos termékváltozatokban nikotinsóval vannak dúsítva. Kellemes gyümölcsös ízek, különleges, kávé és jázmin aroma, vagy esetleg a klasszikus menta, vagy original termékek lesznek az új kedvencei? 
Válasszon termékeink közül ízlése szerint! 
Rendezés:

Hevítőrudak dohány és füst nélkül! 

 

A hevítőrudak innovatív dohányzást helyettesítő termékek, melyek dohány és káros égéstermékek nélkül egészségesebb alternatívát kínálnak a cigarettázás helyettesítésére. 

Szeretne leszokni a cigarettáról? Vagy egyszerűen csak egészségesebb alternatívára váltana? 
A hevítőrudak lehetővé teszik, hogy a hosszú évek során a mindennapjaink részévé vált szokások: a kávét kísérő cigarettázás, vagy a munkahelyi cigiszünetek hirtelen megszakítása nélkül, fokozatosan szabadítsa fel magát a káros szenvedély alól. 

A hevítőrudak használatuk során éppen azt az élményt és hatást tudják nyújtani, amit a cigaretta is, azzal a különbséggel, hogy ezekben a termékekben a dohányt tealevelek helyettesítik, melyek égetés helyett hevítéssel válnak szívhatóvá. 

A hevítőrudak legfőbb ismérvei tehát: 

- nem tartalmaznak dohányt

- égetés helyett hevítéssel működnek, így használatuk során nem keletkeznek egészségre káros égéstermékek, nem szabadulnak fel rákkeltő vegyi anyagok

- különböző aromákban is elérhetők, a klasszikustól, a mentoloson át, egészen a gyümölcsös, vagy kávés aromákig

- a termékek között vannak nikotinos és nikotinmentes termékváltozatok is, a nikotinos hevítőrudak nikotinsó formájában tartalmaznak nikotint

- a hevítőpálcák használatához hevítőkészülékre van szükség. Az általunk forgalmazott hevítőrudak szinte valamennyi Magyarországon kapható hevítőkészülékkel kompatibilisek. 

- mivel ezek a termékek nem tartalmaznak dohányt, forgalmazásuk nem korlátozódik a Nemzeti Dohányboltokra. 

Egyik dohányzást helyettesítő termékről sem mondható el, hogy egészséges lenne. A hevítőrudak azonban az úgynevezett heet not burn technológiát alkalmazva és dohánymentességük révén jelenleg a legkevésbé ártalmas dohányzást helyettesítő alternatívák. Alkalmazásukkal nem csak a használójuk egészségét óvják a dohánytermékekkel szemben, hanem a dohányos környezetére nézve is jóval kevésbé ártalmas. Használata során ugyanis nem valósul meg passzív dohányzás. 
Alkalmazása nem eredményez dohányfüstöt, sőt, még csak füstöt sem, pusztán füst-szerű párát. 

Ha szeretne egészségesebben élni, csökkenteni a dohányzás ártalmait, próbálja ki hevítőrúdjainkat és a várt hatás nem marad el. 

 

Gyakran ismételt kérdések: 

Egészségesek a hevítőrudak?

Egészséges egyik dohányzás imitálását, vagy helyettesítését szolgáló termék sem mondható. A hevítőrudak azonban a jelenleg elérhető legkevésbé káros dohányzást helyettesítő alternatívák. 
Különleges tulajdonságukat annak köszönhetik, hogy: nincs bennük dohány, (ha mentes terméket választunk) nincs benne semmilyen formában nikotin, nem történik égetés, még maga a papír sem ég el a használat során, nincs füst. 

 

A hevítőrudak segítségével leszokhatok a dohányzásról?

Vásárlóinktól már számos visszajelzést kaptunk arról, hogy a hevítőrudakat használva sikerült mérsékelniük, vagy teljesen letenniük a dohánytermékeket. Mindezek alapján magabiztosan merjük kijelenteni, hogy igen, a hevítőrudak segíthetnek a dohányzásról való leszokásban. Ehhez persze nélkülözhetetlen a leszokás melletti elköteleződés. 

 

Miért olyan aprók a rudak? Nem használódnak így el túl hamar?

A hevítőrudak úgy lettek méretezve, hogy a lehető legtöbb hevítőkészülékkel kompatibilisek legyenek, ezért olyan apró a méretük. Ez azonban nem jelenti azt, hogy használatuk rövidebb ideig nyújtana élményt, mint egy hagyományos cigaretta. Mivel használatuk során az égetést hevítés váltja fel, az pedig arányaiban lassabb folyamat, mintha égne a töltet, így a hevítőrudak nagyjából ugyanannyi ideig élvezhetők, mint a cigaretták. 

 

Mindegyik hevítőrúdnak mentolos mellékíze van?

Bár valóban, a legtöbb hevítőrúd tartalmaz bizonyos mennyiségű mentolt, a vásárlói igényre gyorsan reagálva, már több gyártó is készít kifejezetten mentol nélküli hevítőrudakat. Így a termékeink között böngészve is találhatsz olyan termékeket, amelyek egyáltalán nem tartalmaznak mentolt, így mentesen a legcsekélyebb mentolos utóíztől is. 
Ezen kívül a mentoltartalom tekintetében is megfigyelhetők különböző arányok, vannak erősebb és gyengébb mentoltartalmú hevítőrudak is a mentoltól teljesen mentesek mellett.

 

Hol tudok hevítőrudat vásárolni?

Webáruházunkban kényelmesen vásárolhatsz hevítőrudakat online! Országos szállítással működünk, így az ország bármely pontjában is élj, 1-3 munkanapon belül kézhez kapod vásárolt termékeidet. Webáruházunkban a vásárlás előnye, hogy minden termékről részletes információt találsz, nem csak az íz, hanem a mentol, vagy nikotintartalom vonatkozásában is. Emellett hónapról-hónapra megújuló akciókkal várunk, így bátran és kedvező áron kísérletezhetsz, kóstolhatod végig a különlegesnél különlegesebb aromákat. 
Ha szeretnéd terméked személyesen átvenni, Budapesten erre is lehetőség van: Budaörs, Raktár utcai címünk alatt. 

Ezen kívül hevítőrudakat vásárolhatsz immáron egyre több fizikai üzletben is. Ne dohányboltban keresd őket, mivel ezek nem jövedéki termékek, így bármely vegyesbolt forgalmában megtalálhatók lehetnek. 
 

Az oldal tetejére